Eragon de Christopher Paolini

Al llegendari regne d'Alagaësia s'està gestant la guerra. Els Genets, protectors de la pau de l'Imperi i els únics capaços de controlar els dragons intel·ligents, o bé s'han extingit o bé han passat a formar part de les tropes del malvat rei Galbatorix. Ja fa temps que els elfs s'han exiliat en un indret ocult, i els vardens, un grup dissident, s'amaguen a la ciutat protegida. Quan Eragon, un jove de 15 anys que viu en un petit poble, troba una pedra blava i brillant al bosc, està convençut que es tracta d'un gran descobriment i que venent-la podrà comprar menjar per a la seva família abans no arribi l'hivern. Però quan la pedra es converteix en una dragona, a qui bateja amb el nom de Saphira, Eragon allibera un llegat tan antic com el mateix Imperi. D'un dia per l'altre, la seva vida canvia i a Eragon se li confia un món de màgia i poders. Amb tan sols una espasa i els consells d'un vell rondallaire com a guia, Eragon i la dragona hauran de viatjar per terrenys perillosos en què s'enfrontaran a un malvat emperador. L'esperança de l'Imperi recau sobre Eragon i Saphira.

L'autor, Christopher Paolini
 
Christopher Paolini va néixer a Montana (Estats Units) el 1983. Va ser educat a casa seva pels seus propis pares i es va graduar a l'institut als quinze anys, quan va començar a escriure Eragon
Sovint escrivia relats breus i poemes intentant expressar els seus sentiments amb paraules. Visitava la biblioteca freqüentment i llegia molt. 
Amb dinou anys ja era un autor reconegut internacionalment, pel primer volum de El Llegat
Actual Christopher Paolini viu a Montana (Estats Units) i és un amant de la ciènca-ficció i de la fantasia.


Obra de l'autor

La seva obra principal és la saga El Llegat, que està formada pels llibre: Eragon, Eldest, Brisingr i El llegat.

Christopher Paolini a les Biblioteques


Més informació

Pàgina oficial de la saga El Llegat (en anglès).

No hay comentarios:

Publicar un comentario