Ghostopolis de Doug Ten Napel

Ghostopolis (Ciutat de fantasmes) és, com el seu propi nom indica, una ciutat de fantasmes, el món on van els que moren.

El còmic ens explica la història de Garth, un adolescent que pateix una malaltia incurable. En el seu camí es creua Frank Gallows, un caçafantasmes encarregat que els esperits no creuin del seu món (Ghostopolis) al nostre i que està enamorat d'una fantasma (Claire). Accidentalment, Frank envia a Garth al món dels fantasmes. Llavors haurà d'encapçalar una missió de rescat per retornar al noi a la terra.

Però mentre, Garth descobrirà un món fascinant habitat per fantasmes com "Flaquillo" (un cavall-esquelet que el salvarà de dinosaures-esquelets). També es trobarà amb el seu avi (un homenatge a l'aviador del Petit Príncep, el propi Exupéry) a qui ajudarà a reconciliar-se amb la seva mare; i un munt de criatures estranyes i divertides. I descobrirà que té poders especials.

També haurà d'enfrontar-se al particular "Mag de Oz" d'aquesta terra, el malvat Vaugner, un humà que domina als diferents esperits de Ghostopolis, com El rei espectre del Sud, La Reina de les Quimeres, El Duc Goblin, El Rei Esquelet, El Senyor dels Zombis, El rei dels Homes del Sac o El Faraó Mòmia.

Una amalgama d'influències que TenNapel agita amb intel·ligència per crear un món totalment nou i original.

TenNapel és conegut per ser el creador del popular personatge dels videojocs Earthworm Jim, un cuc que rebia poders al posar-se un vestit espacial i que va tenir molt èxit en els jocs de plataformes durant els 90.

A Ghostopolis, TenNapel sap barrejar amb intel·ligència el ritme vertiginós dels videojocs amb una interessant història plena de tocs d'humor, personatges d'allò més estrafolaris i un interessant trio amorós entre Gallows, Vaugner i Claire.

Per a saber més

Pàgina oficial de Doug Ten Napel
Facebook de Doug Ten Napel
Twitter de Doug Ten Napel


No hay comentarios:

Publicar un comentario